Referencer

Referencer

REFERENCER

Referencer

Vores referencer er din sikkerhed for at vi lever op til dine forventninger.
Se hvad vores kunder siger om os.

Wooden Spoon ApS

 

“Camilla og hendes teams arbejde gør det muligt for os at kunne koncentrere os om at lave mad, som er det vi er bedst til. De sørger for at vi altid er opdaterede så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser ifht. moms, skat, løn osv. Skønt at vide at der er styr på den del af forretningen!”

Motus A/S

 

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde, det er præget af en høj grad af professionalisme og forståelse for disciplin og struktur samt forståelse for ledelsens behov i forbindelse med blandt andet rapporteringer og data crunch.”

ITP Group

 

“Det er vigtigt for vores virksomhed, at alt bliver lavet korrekt og til tiden. Samarbejdet med H+C er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, hvor der altid er hurtig respons på vores opgaver og spørgsmål. Intet er for stort eller småt og medarbejderne agerer meget professionelt.”

Gilleleje Fysioterapi ApS

 

“Gilleleje Fysioterapi ApS er en veldrevet klinik, og det skyldes også et godt bogholderi med styr på regnskabet. Høgsbro og Caspersens kan derfor varmt anbefales med ord som; pålidelig, orden i regnskabet, et regnskab der bliver fulgt til dørs, samt ingen løse ender. Klare aftaler.”

Kabelsmeden ApS

 

“Kæmpe 5 stjerner til Høgsbro + Caspersen ApS. De forstår og sætter sig ind i kundens behov og forretning. De ønsker ikke bare at sælge en masse timer, men derimod at løfte ens forretning!”

Intempus

 

“Et godt samarbejde bygger på relation og kvalitet. Dette er lige præcis, hvad vi i høj grad har oplevet i den tid, vi har arbejdet sammen med Høgsbro & Caspersen. Med et mål om sammen at udvikle kundens forretning, har vi flere gange haft fornøjelsen af at have kompetente medarbejdere fra Høgsbro & Caspersen.”